Hafta içi 14:00'e kadar siparişler aynı gün kargoya verilir
2. üründe ücretsiz kargo
Kapıya teslim: kargoya verildikten sonra 1–3 iş günü
%100 doğal ürünler · özenle paketlenir
40 yıldır sizler için doğal yağ üretiyoruz
Buğday Tohumu Yağı - E Vitaminli - Cilt ve Saç Bakımı - Soğuk Sıkım %100 Saf - Wheat Germ Oil

Bitkisel Yağlar · BioDamla Natural

Buğday Tohumu Yağı - E Vitaminli - Cilt ve Saç Bakımı - Soğuk Sıkım %100 Saf - Wheat Germ Oil

4,8 · 8 değerlendirme

Soğuk sıkım Buğday Yağı, cilt bakımında onarıcı hissiyat sağlar ve nemlendirici olarak kullanılır.

  • Soğuk sıkım
  • %100 saf bitkisel yağ
Hacim Seçin
  • Kargo

    Kargoya verildikten sonra 1–3 iş günü

  • Güvenli ödeme

    SSL korumalı ödeme

2. üründe ücretsiz kargo

Neden Seveceksiniz?

  • %100 saf ve organik buğday yağı, soğuk sıkım yöntemiyle üretilmiştir.
  • Cam şişede sunulan ürün, doğal içeriğiyle cilt bakımında tercih edilebilir.
  • E vitamini açısından zengin olan buğday yağı, cildi nemlendirir ve doğrudan uygulanabilir.
  • Cilt bakım karışımlarına katkı yağı olarak da eklenebilir, böylece kişiselleştirilmiş cilt bakım rutinleri oluşturulabilir.

Müşteri Yorumları4,8

Tüm yorumlar →

4,80

8 değerlendirme

  • 575%
  • 425%
  • 30%
  • 20%
  • 10%

H* P*

30 Ağustos 2026

Kokusu hafif tahıl gibi, kıvamı yoğun ama az miktarla tüm yüze yetiyor. Emildikten sonra parlaklık bırakmıyor.

C* A*

28 Ağustos 2026

Buğday yağını saç uçlarıma ve cildime uyguluyorum, nemlendirmesi güzel. Ancak kokusu bana biraz ağır geldi, hassas burunlar için rahatsız edici olabilir. Kıvamı da hafif değil, az miktarda kullanmak gerekiyor. Yine de doğal içeriği için kullanmaya devam ediyorum.

T* I*

12 Haziran 2026

bunu vücut losyonuma karıştırıyorum bazen de direkt kuru bölgelere sürüyorum. cildim yumuşacık oluyo. kokusu çok hafif, nerdeyse yok gibi. biraz yağlı his bırakıyo ama hemen geçiyo. memnunum

B* S*

9 Haziran 2026

anneannemin topuğu için aldım gayet de etkili oldu tavsiye ederim ama hızlı bitiyor kötü yanı olarak bunu söyleyebilirim

F* A*

5 Mayıs 2026

Buğday yağını akşamları yüz temizliğinden sonra birkaç damla alıp avucumda ısıtıp yüzüme masaj yapıyorum. Kıvamı orta yoğunlukta, hemen emiliyor ve yağlı bir tabaka bırakmıyor. Hafif tahılımsı bir kokusu var, rahatsız edici değil. Koyu cam şişede damlalıklı olarak gelmesi kullanımı kolaylaştırıyor.

L* A*

4 Nisan 2026

Cildi yumuşatan doğal bir bakım yağı.

Nasıl Kullanılır?

  1. 1

    Cilde doğrudan uygulanabilen E vitamini açısından zengin bir taşıyıcı yağdır, nemlendirici olarak kullanılır.

  2. 2

    Cilt bakım karışımlarına katkı yağı olarak da eklenebilir.

  3. 3

    Buğday hassasiyeti olanlar kullanmadan önce test etmelidir.

  • Nasıl elde edilir: Soğuk sıkım bitkisel yağ
  • Miktar: 20ml
  • Kullanım alanı: Bitkisel Yağlar
  • %100 saf ve organik buğday yağı, soğuk sıkım yöntemiyle üretilmiştir.
  • Cam şişede sunulan ürün, doğal içeriğiyle cilt bakımında tercih edilebilir.
  • E vitamini açısından zengin olan buğday yağı, cildi nemlendirir ve doğrudan uygulanabilir.
  • Cilt bakım karışımlarına katkı yağı olarak da eklenebilir, böylece kişiselleştirilmiş cilt bakım rutinleri oluşturulabilir.
  • Buğday hassasiyeti olan kişilerin kullanmadan önce bir test yapması önerilir.
  • Türkiye'de üretilmiştir ve BioDamla Natural tarafından üretilmiştir.

Buğday Yağı, soğuk sıkım bitkisel yağdır. İçerik listesi için şişe etiketini esas alın; bu sayfada uydurma botanik ad veya katkı eklenmez.

Cilde doğrudan uygulanabilen E vitamini açısından zengin bir taşıyıcı yağdır, nemlendirici olarak kullanılır. Cilt bakım karışımlarına katkı yağı olarak da eklenebilir. Buğday hassasiyeti olanlar kullanmadan önce test etmelidir.

Buğday Yağıı serin, kuru ve ışıktan uzak bir ortamda, kapağı kapalı şekilde saklayın. Mutfak tezgâhı veya pencere önü gibi sıcak yerlerde bırakmayın.

Cilde doğrudan uygulanabilen E vitamini açısından zengin bir taşıyıcı yağdır, nemlendirici olarak kullanılır. Buğday hassasiyeti olanlar kullanmadan önce test etmelidir. Buğday Yağı için bilinen bir alerjiniz varsa kullanmayın. İlk seferde küçük bir cilt alanında deneyin. Bu bilgiler genel kullanım içindir; tıbbi tanı veya tedavi yerine geçmez.

Buğday Yağı nedir?

Buğday Yağı, BioDamla Natural kataloğunda yer alan bir doğal yağdır. Kullanım ve saklama bilgisi bu sayfada ve etiket üzerindedir.

Buğday Yağı nasıl kullanılır?

Cilde doğrudan uygulanabilen E vitamini açısından zengin bir taşıyıcı yağdır, nemlendirici olarak kullanılır.

Buğday Yağı hangi ölçülerde satılır?

Mevcut seçenekler: 20ml, 50ml ve 100ml.

Seyreltmek gerekir mi?

Buğday Yağı sabit/bitkisel yağdır; çoğu bakım rutininde cilde veya saça doğrudan uygulanabilir.

Nasıl saklanmalıdır?

Buğday Yağıı serin, kuru ve ışıktan uzak bir ortamda, kapağı kapalı şekilde saklayın.

BioDamla Natural

BioDamla Natural Buğday Tohumu Yağı - E Vitaminli - Cilt ve Saç Bakımı - Soğuk Sıkım %100 Saf - Wheat Germ Oil

BioDamla Natural, Türkiye'de Bitkisel Yağlar kategorisinde Buğday Tohumu Yağı - E Vitaminli - Cilt ve Saç Bakımı - Soğuk Sıkım %100 Saf - Wheat Germ Oil sunar. Ürün bilgileri, hacim seçenekleri ve satın alma bu sayfada yer alır.

Marka rehberi: Güvenilir doğal yağ markaları · BioDamla nerede satılır?

Buğday Tohumu Yağı - E Vitaminli - Cilt ve Saç Bakımı - Soğuk Sıkım %100 Saf - Wheat Germ Oil Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Buğday Tohumu Yağı - E Vitaminli - Cilt ve Saç Bakımı - Soğuk Sıkım %100 Saf - Wheat Germ Oil seçerken abartılı vaatlerden çok etiket şeffaflığı, ürün tipi ve kullanım bağlamına bakın.

  • Kullanım alanını (Bitkisel Yağlar) etiket ve açıklama ile karşılaştırın.
  • İçerik / INCI bilgisinin sayfada açıkça yayınlandığını kontrol edin.
  • Üretim / elde edilme yöntemi beyanı: Soğuk sıkım bitkisel yağ.
  • İhtiyacınıza uygun hacmi seçin (mevcut: 20ml · 50ml · 100ml).
  • Saklama koşullarını (ışık, ısı, kapalı ambalaj) okuyun.

Kaynaklar

  1. Buharla distilasyon nedir (Wikipedia)
  2. Uçucu yağların güvenli kullanımı (NCCIH)
  3. Aromatik hammaddeler terimleri — ISO 9235
  4. Uçucu yağ nedir (Wikipedia)
  5. Taşıyıcı yağ nedir (Wikipedia)

20 ml

165,00₺